Integratieve psychotherapie

Samudaya, praktijk voor integratieve psychotherapie, biedt individuele psychotherapie en trainingen binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Integratieve psychotherapie is inzichtgevend, client-centered en ervaringsgericht. Samen onderzoeken wij welke doelen u wilt bereiken en welke aanpak hierop aansluit. Hierbij maakt u gebruik van uw krachten en kwaliteiten. Tegelijkertijd ontstaat ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en een levenshouding, die zich kenmerkt door (zelf)vertrouwen en innerlijke rust. Ik begeleid u bij het bereiken van uw doelen aan de hand van passende gesprekstechnieken, werkmethoden en oefeningen. Westerse en Oosterse methodieken en inzichten worden gecombineerd om heelwording en zelfacceptatie te stimuleren. Integratieve psychotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Lees hier meer over integratieve psychotherapie >>

De Samudaya is de tweede Edele Waarheid in het boeddhisme: (emotionele) pijn is onvermijdelijk en maakt deel uit van het leven. Ons lijden ontstaat echter wanneer wij verlangen naar het behouden van iets in de huidige vorm, of ons afkeren van de werkelijkheid door te streven naar iets dat niet bestaat.

Samudaya, praktijk voor integratieve psychotherapie, maakt onderdeel uit van Levend Licht, centrum voor innerlijke bewustwording en persoonlijke groei.

Aangesloten bij:

- Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA)
- Nederlands Verbond voor ECP (Europees Certificaat Psychotherapie)-houders (NVECP)
- Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG)
- Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP)
- Vereniging voor Mindfulness (VVM)

Kernwaarden van waaruit ik werk zijn: aandachtig en bewust-zijn, respect, levenslust, (com)passie en transparantie.
Wil je meer weten over mij als therapeut? Lees meer >>